Försämrad syn av kärleken

 

Plastikkirurg Stockholm, det är vad jag har suttit och googlat på idag. Står lite i valet och kvalet angående om jag ska ta kontakt med en plastikkirurg eller inte. Har nämligen fashion-1636872_1920funderat väldigt länge på om jag ska ta modet till mig och göra något åt min fruktansvärt fula näsa. Mår riktigt dåligt över den. Är som en potatisnäsa och jag vågar knappt se folk i ögonen när de pratar med mig eftersom jag är fullkomligt övertygad om att de står och stirrar på min näsa hela tiden. Näsan är ju en så stor del av ansiktet. Är det något skumt med den så pajjar det på något vis hela ens utseende. Att jag har väldigt fina stora mörkbruna ögon är det liksom ingen som tänker på, för de ser bara min framträdande näsa och känner avsmak. Det är i alla fall så jag föreställer mig det. Min flickvän säger att hon aldrig har tänkt på att det skulle vara något konstigt med min näsa. Det känns uppriktigt, men kärleken kan göra en blind, och tydligen har hon fått uppenbart försämrad syn av kärleken om hon inte kan notera mitt iögonfallande missprydande drag. Till och med mina föräldrar har kommenterat och sagt Breast cancer surgery scarsatt “undrar från vem du fått den näsan, det är då inte mig!” Hur kul tror du det känns? Även fast man är 21 bast och kille så kan man bli sårad. Kanske inte visar det utåt, men det hugger till lite i magen när man hör en sådan kommentar och man känner sig genast ytterligare lite sämre. Inte nog med att man själv ska gå omkring och tänka på det hela dagarna, tydligen gör alla andra det också! Detta måste få en lösning. Googlandet fortstätter – Plastikkirurg Stockholm.

 

Posted in Liv