Min lillasyster

 

 

Idag har jag haft en spännande dag! Jag är uppväxt i en liten håla där det inte händer så mycket. Jag gjorde ett val när jag stannade kvar här och skaffade familj. Jag valde bort att flytta vidare, innåt stan och starta ett mer spännande liv. Visst kan jag ibland sakna att jag inte provade. Men samtidigt är jag väldigt lycklig med mitt liv just nu.

Men idag var jag och hälsade på min lillasyster i stan. Hon har verkligen kommit långt!! Jag blir så lycklig av att hon tog chansen att skapa sig ett helt annat liv. Jag tror aldrig hon kommer ångra att hon vågade! Min lillasyster har alltid varit speciell för mig, jag har alltid girl-56721_1920velat ta hand om henne och lära henne allt hon behövde. Jag ville inte att hon skulle göra några misstag! Men skillnaden mellan oss var att hon är mycket mer äventyrlig och impulsiv! När hon gått klart gymnasiet bestämde hon sig för att flytta in till stan och plugga, hon fortsatte att plugga i ca. 2 år. Men sen bestämde hon sig för att starta eget företag. Både jag och våra föräldrar sa att hon måste plugga klart nu när hon väl börjat. Vi försökte varna henne för risken med att starta eget. Men hon hade bestämt sig, hon har slitit i flera år och det har gått dåligt i perioder. Då har hon ringt oss och bett om stöd, självklart har vi peppat henne. Nu har hon drivit eget företag i 6 år och jag kan inte vara stoltare!

Idag visade hon stolt upp sitt kontor som ligger centralt inne i stan och jag tror hon sa att dom var närmare 60 anställda! Det är ju jättemycket! Hon har verkligen visat att hon klarade det! Deras kontor var jättefint, fräsch och modernt. Just idag så fick dom hjälp att få upp markiser från ett bolag i stockholm. Dom passade perfekt in i inredningen, de var nämligen vertikala markiser.

Posted in Liv